AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve seçmek

Kahve falında meyve seçmek

Kahve falında meyve seçmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında meyve seçmek gördüyseniz:

  • Kararsızlıklarınız veya belirsizlikler ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında meyve seçmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar yeri seçmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında zeytin seçmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırı seçmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çiçek seçmek günah işlemekten korunacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabak seçmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı seçmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında dondurma seçmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir