AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates seçmek

Kahve falında domates seçmek

Kahve falında domates seçmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, işlerinin hızlanacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında domates seçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz ya da bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında domates seçmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğün davetiyesi seçmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında mandalina seçmek arzularınızın gerçekleşeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına işarettir.

Kahve falında salatalık seçmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı seçmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kavun seçmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon seçmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boya seçmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir