AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur ıslamak

Kahve falında bulgur ıslamak

Kahve falında bulgur ıslamak sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bulgur ıslamak gördüyseniz:

  • Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında bulgur ıslamak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç ıslamak çok büyük kötülemeler yapılacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yün ıslamak bunun kendisine büyük güç vereceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu bulgur pilavı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslatılmış bulgur görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulgurla oynamak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, tövbe etmeden vefata inanılır.

Kahve falında bulgur bugday görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında etli bulgur pilavı pişirmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir