AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgurla oynamak

Kahve falında bulgurla oynamak

Kahve falında bulgurla oynamak saygınlık elde edeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına inanılır.

Kahve falında bulgurla oynamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Kahve falında bulgurla oynamak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur içinde böcek görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalettir.

Kahve falında bulgur toplamak mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına yorulur.

Kahve falında tencerede bulgur pilavı görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş bulgur görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bulgur aramak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında ıslanmış bulgur görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, anlaşmalardan cayılacağına tabir olunur.

Kahve falında bulgurla köfte yapmak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir