AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç ıslamak

Kahve falında pirinç ıslamak

Kahve falında pirinç ıslamak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sevilen birinin geleceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç ıslamak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmelisiniz.

Kahve falında pirinç ıslamak böylelikle yüzünün güleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bulgur ıslamak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, başarı ve zafer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yün ıslamak karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işarettir.

Kahve falında pirinç pilavında böcek görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinçle abdest almak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine tabir olunur.

Kahve falında komşuya pirinç vermek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, geçim derdi yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında pakette pirinç görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, her zaman neşeli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç kaybetmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir