AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün ıslamak

Kahve falında yün ıslamak

Kahve falında yün ıslamak rahat ettiği bir döneme gireceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayır ve bereketin artmasına alamet etmektedir.

Kahve falında yün ıslamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirme veya yeteneklerinizden daha fazla yararlanma konusunda kararlılığınız artıyor.

Kahve falında yün ıslamak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kişinin güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında pirinç ıslamak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına işarettir.

Kahve falında bulgur ıslamak işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında yün dövmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında su ve yün görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işarettir.

Kahve falında koyunun yününü kırpmak kötü ve zor günler geçireceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski yün halı görmek düşmanlarını kaybetmeye, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli yünler görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sorunların kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir