AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli bulgur pilavı pişirmek

Kahve falında etli bulgur pilavı pişirmek

Kahve falında etli bulgur pilavı pişirmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında etli bulgur pilavı pişirmek gördüyseniz:

  • Mantıksız tavırları olan kişilerden uzak durmalı, evinizi, ailenizi veya önemli ilişkilerinizi korumalısınız.

Kahve falında etli bulgur pilavı pişirmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilav pişirmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı pişirmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, maddi gücünün eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı pişirmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine inanılır.

Kahve falında bulgur pilavı pişirdiğini görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında etli bulgur pilavı görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında etli pilav pişirmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı yemek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir