AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslatılmış bulgur görmek

Kahve falında ıslatılmış bulgur görmek

Kahve falında ıslatılmış bulgur görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işarettir.

Kahve falında ıslatılmış bulgur gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, belli bir malınızı veya ilişkinizi ilgilendiren konularda olmasını istediğiniz değişiklikleri tartışabilirsiniz.

Kahve falında bulgur ıslatmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ıslatılmış bulgur görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında ıslanmış bulgur görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde yüzmek ve ıslanmamak malından ve parasından kaybedeceğine, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla ıslatmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kafasının rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında kuru fasulye ıslatmak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına inanılır.

Kahve falında yatağını ıslattığını görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında nohut ıslatmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir