AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur ezmek

Kahve falında bulgur ezmek

Kahve falında bulgur ezmek zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına tabir olunur.

Kahve falında bulgur ezmek gördüyseniz:

  • Anlaşmalarınızın, resmi belgelerinizin veya kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz bütçe yapmanızı veya para biriktirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bulgur ezmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yengeç ezmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeği ezmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, mutluluktan havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın ezdiğini görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında timsah ezmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna inanılır.

Kahve falında güvercin ezmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yılan kafası ezmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında fare ezmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir