AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeç ezmek

Kahve falında yengeç ezmek

Kahve falında yengeç ezmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, hasta ve üzgün olacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yengeç ezmek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz paraya kavuşabilir veya yüklü miktarda para ödemesi yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yengeç ezmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sorunların bir bir çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında gölde yengeç görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yengeç ve kaplumbağa görmek kadim dostlar edineceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalet eder.

Kahve falında uçan yengeç görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet eder.

Kahve falında suda yengeç görmek onu dinleyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yengeç görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yengeç yemek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstünde yengeç görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir