AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık yıkamak

Kahve falında bulaşık yıkamak

Kahve falında bulaşık yıkamak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına yorulur.

Kahve falında bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • En ufak bir boşlukta kaleye gol yeme ihtimaliniz var.

Kahve falında başkasının bulaşıklarını yıkamak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kirli bulaşık yıkamak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının bulaşığını yıkadığını görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin bulaşık yıkadığını görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, ilişkilerin noktalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin bulaşık yıkadığını görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bulaşık yıkadığını görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında banyoda bulaşık yıkamak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir