AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bulaşığını yıkadığını görmek

Kahve falında başkasının bulaşığını yıkadığını görmek

Kahve falında başkasının bulaşığını yıkadığını görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bulaşığını yıkadığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik iş yolculukları, haberler ya da tahmin etmediğiniz konuklar sizi ziyarete gelebilir.

Kahve falında komşuda bulaşık yıkamak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, hobilerine eğileceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette bulaşık yıkamak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin bulaşık yıkadığını görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına rivayet eder.

Kahve falında köpüklü bulaşık yıkamak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyla bulaşık yıkamak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kahve bulaşığı yıkamak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin bulaşık yıkadığını görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpüklü suda bulaşık yıkamak sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir