AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bulaşık yıkamak

Kahve falında kirli bulaşık yıkamak

Kahve falında kirli bulaşık yıkamak çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına yorulur.

Kahve falında kirli bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalardan öğreneceğiniz şeyler var.

Kahve falında kirli bulaşık yıkamak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli bulaşık toplamak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mutfakta kirli bulaşık görmek huzura erileceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bulaşıklarını yıkamak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında kahve bulaşığı yıkamak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret eder.

Kahve falında köpüklü suda bulaşık yıkamak dertlerin aşılacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında temiz bulaşıkları yıkamak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında düğün bulaşığı yıkamak verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir