AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bulaşık yıkadığını görmek

Kahve falında birinin bulaşık yıkadığını görmek

Kahve falında birinin bulaşık yıkadığını görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bulaşık yıkadığını gördüyseniz:

  • Etkisiz veya yetersiz plan, iş ya da programları bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında başkasının bulaşık yıkadığını görmek amacına ulaşabileceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak borçların kısa zamanda ödeneceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının evinde bulaşık yıkadığını görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının evinde bulaşık yıkamak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının bulaşığını yıkamak sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde bulaşık yıkamak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyoda bulaşık yıkamak genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir