AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin bulaşık yıkadığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin bulaşık yıkadığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin bulaşık yıkadığını görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin bulaşık yıkadığını gördüyseniz:

  • Kişileri kendileriyle baş başa bırakın.

Kahve falında komşuda bulaşık yıkamak ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde bulaşık yıkamak güzel işler yapacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında başka evde bulaşık yıkamak sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle bulaşık yıkamak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bardak bulaşık yıkamak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına delalet eder.

Kahve falında temiz bulaşık yıkamak yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide bulaşık yıkamak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kıdem atlayacağına alamet eder.

Kahve falında yağlı bulaşık yıkamak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir