AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin bulaşık yıkadığını görmek

Kahve falında başka birinin bulaşık yıkadığını görmek

Kahve falında başka birinin bulaşık yıkadığını görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin bulaşık yıkadığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına bakmadan kendi başınıza devam etme yolunu seçmelisiniz.

Kahve falında başka evde bulaşık yıkamak ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin bulaşık yıkadığını görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, ekmeğinin verimli olacağına inanılır.

Kahve falında işyerinde bulaşık yıkamak işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, hedeflerini tutturacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün bulaşığı yıkamak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Kahve falında bulaşık tencere yıkamak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına delalettir.

Kahve falında annenin bulaşık yıkadığını görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında köpüklü bulaşık yıkamak ismini herkese duyuracağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin bulaşık yıkadığını görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir