AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık tabak görmek

Kahve falında bulaşık tabak görmek

Kahve falında bulaşık tabak görmek işlerinin hızlanacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında bulaşık tabak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçının.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulaşık tabak görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında köpüklü bulaşık yıkamak önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının bulaşıklarını yıkamak çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, ekonomik olarak kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulaşık bezi görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun bulaşığını yıkamak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında süt bulaşığı görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede bulaşık yıkamak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir