AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık bezi görmek

Kahve falında bulaşık bezi görmek

Kahve falında bulaşık bezi görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Kahve falında bulaşık bezi gördüyseniz:

  • Siz evli bir kimseyseniz eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir.

Kahve falında bulaşık bezi görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına inanılır.

Kahve falında camide bulaşık yıkamak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına delalettir.

Kahve falında başkasının bulaşığını yıkadığını görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında bulaşık sabunu görmek geçim derdinin son bulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının evinde bulaşık yıkamak üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kariyer sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağlı bulaşık yıkamak stres ve sinirden uzak durulacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulaşık dizmek kalkınacağına ve yükseleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında bardak bulaşık yıkamak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir