AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt bulaşığı görmek

Kahve falında süt bulaşığı görmek

Kahve falında süt bulaşığı görmek her zaman neşeli olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt bulaşığı gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verdiyseniz, yüklenilmesi gereken sorumluluklar öngörülenden çok fazla çıkabilir.

Kahve falında süt bulaşığı görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında komşuda bulaşık yıkamak işlerinin yarıda kalacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında köpüklü suda bulaşık yıkamak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulaşık makinesi almak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin bulaşık yıkadığını görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işaret eder.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında temiz bulaşık görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bulaşık durulamak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, gelirinin eksileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir