AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalık duymak

Kahve falında hastalık duymak

Kahve falında hastalık duymak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, kimseyle konuşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında hastalık duymak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız üzerinizde, sorulan sorulara farklı saatlerde farklı cevaplar verebilirsiniz.

Kahve falında hastalık haberi duymak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında hastalık duymak çok zor günler geçirileceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına tabir olunur.

Kahve falında amansız hastalığa yakalanmak şan şöhret, itibar kazanacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine yorulur.

Kahve falında hastalık haberi almak huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde sedef hastalığı görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyin hastalığı görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında hastalıklı kadın görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında vücutta hastalık görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir