AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta hastalık görmek

Kahve falında vücutta hastalık görmek

Kahve falında vücutta hastalık görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, güzel günlerin yaşanacağına, istediği makama geleceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücutta hastalık gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullanırsanız maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında vücudunda hastalık görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta hastalık görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kanser hastalığa yakalandığını görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş eti hastalığı görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalettir.

Kahve falında sedef hastalığı olmak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında hastalık anlatmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çaresiz bir hastalığa yakalanmak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastalık görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir