AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalıklı kadın görmek

Kahve falında hastalıklı kadın görmek

Kahve falında hastalıklı kadın görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendini bunu başaracağına, para kazanmaya, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastalıklı kadın gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde entrikanın aşırıya kaçmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kadın hastalığı görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoru görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoruna gitmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında hastalıklı kadın görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dermansız hastalık görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine yorulur.

Kahve falında çiçek hastalığı görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına işarettir.

Kahve falında hastalık haberi almak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastalığı iyileştirmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir