AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suyu görmek

Kahve falında bulanık suyu görmek

Kahve falında bulanık suyu görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suyu gördüyseniz:

  • Bazı konularda elinize geçen bilgiler veya sizi bilgilendiren kişiler endişelenmenize neden olabilir.

Kahve falında bulanık su birikintisi görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, işsizin iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık sularda yüzmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suyla abdest almak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında bulanık suya batmak bir işe soyunacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında sel bulanık su görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık ve temiz su görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık su görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında bulanık akan su görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir