AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık sularda yüzmek

Kahve falında bulanık sularda yüzmek

Kahve falında bulanık sularda yüzmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık sularda yüzmek gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin sizi engelledigi veya bazi kisilerin eksiklikleri nedeniyle isleriniz bozuldugu hissine kapilabilirsiniz.

Kahve falında bulanık su yüzmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık sularda yüzmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suda yüzmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı ve bulanık denizde yüzmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık denizde yüzdüğünü görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık nehirde yüzmek böylece hayatının da düzene gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık havuzda yüzdüğünü görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık suda yüzdüğünü görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir