AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık su görmek

Kahve falında bulanık su görmek

Kahve falında bulanık su görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, mevlit okutacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık su gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler olabilir.

Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek büyük bir kazanca sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyu bulanık görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine delalettir.

Kahve falında çok bulanık su görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık suyla banyo yapmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, tatsızlıklar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık su yüzmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında bulanık su dökmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, donatacağına işarettir.

Kahve falında akan bulanık su görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bardakta bulanık su görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir