AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık yosunlu su görmek

Kahve falında bulanık yosunlu su görmek

Kahve falında bulanık yosunlu su görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hayatını yoluna koymaya, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık yosunlu su gördüyseniz:

  • Belli konularda fikir ya da duygularınızı açıkça dile getirmeniz, karşı tarafın sizi anlaması için dua etmenizden daha faydalı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında bulanık yosunlu su görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yosunlu su içmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su yosunu görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yosunlu suya girmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, mal kayıpları da yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde yosun görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yosunlu suya düşmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yosunlu su görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil yosunlu deniz görmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir