AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık nehirden geçmek

Kahve falında bulanık nehirden geçmek

Kahve falında bulanık nehirden geçmek ilim irfan sahibi olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık nehirden geçmek gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı olayları daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında bulanık nehirden geçmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında bulanık nehirde yüzmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık nehir görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık akan nehir görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, bunun şans olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehirden karşıya geçmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, işinden evine gidip geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehir geçmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında nehir üzerinden geçmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında nehirden geçmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir