AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık su içtiğini görmek

Kahve falında bulanık su içtiğini görmek

Kahve falında bulanık su içtiğini görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, haksızlığa uğranacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, amaçlarına nail olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık su içtiğini gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle, duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bulanık su içtiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, asla yüksünmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su bulanık görmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu bulanık su görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli bulanık su görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak ve bulanık su görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık su sel görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalettir.

Kahve falında bulanık su görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bulanık camurlu su görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir