AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suya atlamak

Kahve falında bulanık suya atlamak

Kahve falında bulanık suya atlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yarasını saracağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suya atlamak gördüyseniz:

  • Fırsatlar mevcutken değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında bulanık suya atlamak sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mutsuz ve üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık suyun üstünden atlamak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık suların üstünden atlamak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, kızı olanların da gelin edeceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık sudan atlamak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, yani babasına benzeyeceğine yorulur.

Kahve falında bulanık su içtiğini görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık su içmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına yorulur.

Kahve falında bulanık ve duru su görmek onları koruyup kollayacağına, işlerin yoluna sokulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık kirli su görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir