AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık sudan atlamak

Kahve falında bulanık sudan atlamak

Kahve falında bulanık sudan atlamak beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık sudan atlamak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki pozisyonunuzu netleştirme veya herkesin duymasını sağlama eğiliminiz yüksek ya da aile üyelerinizden bazılarına nasıl ilerlemesi gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında bulanık sudan atlamak işlerin düzene gireceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık sudan kurtulmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bulanık sudan kaçmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu sudan atlamak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan atlamak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, çok başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan sudan atlamak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, sözünde duracağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suya atlamak yükseldikçe yükseleceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suyun üstünden atlamak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir