AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık kirli su görmek

Kahve falında bulanık kirli su görmek

Kahve falında bulanık kirli su görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık kirli su gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Kahve falında kirli bulanık su görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık kirli su görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu bulanık su görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek tartışmaların sonlandırılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalettir.

Kahve falında bulanık suyun aktığını görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık havuz suyu görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su bulanık görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalettir.

Kahve falında bulanık yosunlu su görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir