AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık su içmek

Kahve falında bulanık su içmek

Kahve falında bulanık su içmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında bulanık su içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri yapmanız gereken şeyleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında bulanık su içmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bulanık su içmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, rahat bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık çay içmek büyük zararlara uğrayacağına, sorunların ve engellerin biteceğine yorulur.

Kahve falında evde bulanık su görmek arabasını ve toprağının olacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık ve temiz su görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, o işten ekmek yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında bulanık suyu geçmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun içine düşmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir