AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda yüzmek

Kahve falında bulanık suda yüzmek

Kahve falında bulanık suda yüzmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, yeni adımlar atacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık suda yüzmek gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalar içerisine girmemekte fayda var.

Kahve falında bulanık suda yüzmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suda yüzdüğünü görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık suda büyük balık görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini bulanık suda görmek huzur içinde yatacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda boğulmak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda timsah görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında bulanık suda boğulduğunu görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda balık görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir