AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bulanık suda görmek

Kahve falında birini bulanık suda görmek

Kahve falında birini bulanık suda görmek bereketli işler yapacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, üzüntülerin gideceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalettir.

Kahve falında birini bulanık suda gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda başarısız olmanız için gerekli tüm baskıyı üzerinizde kuruyor olabilir.

Kahve falında eşini bulanık suda görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında bulanık suda yüzmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda balık görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına yorulur.

Kahve falında bulanık suda batmak epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suda boğulan birini kurtarmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda boğulduğunu görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda balık yakalamak iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık suda koşmak bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir