AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda boğulmak

Kahve falında bulanık suda boğulmak

Kahve falında bulanık suda boğulmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık suda boğulmak gördüyseniz:

  • Umutsuz olsanızda, bir kez daha denemenizde fayda var.

Kahve falında bulanık suda boğulmak lüksüne de lüks katacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında bulanık suda birinin boğulduğunu görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık suda boğulduğunu görmek başarıları ile konuşulacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda boğulan birini kurtarmak anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık suda boğulan görmek elinin darlıktan kurtulacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık suda balıklar görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, doktordan doktora koşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda koşmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suda yürümek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir