AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda halı yıkamak

Kahve falında bulanık suda halı yıkamak

Kahve falında bulanık suda halı yıkamak kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, her zaman hürmet göreceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, belalara denk gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda halı yıkamak gördüyseniz:

  • Yaşanan stres veya baskılara rağmen sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında bulanık suda halı yıkamak eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet eder.

Kahve falında temiz suda halı yıkamak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında suda halı yıkamak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, düzenli bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda yılan görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında bulanık suda boğulan görmek malının artacağına, kişinin rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini bulanık suda görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında birini bulanık suda görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, para ve makam sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir