AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda kaybolmak

Kahve falında bulanık suda kaybolmak

Kahve falında bulanık suda kaybolmak yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, ferahlayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suda kaybolmak gördüyseniz:

  • Tamamen hazır olmadan rekabete veya mücadele gerektiren ortamlara girmeyin.

Kahve falında bulanık suda kaybolmak ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulur.

Kahve falında bulanık suda ölmek başarıya ulaşacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suda kalmak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına işarettir.

Kahve falında kendini bulanık suda görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini bulanık suda görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık suda balık görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda halı yıkamak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir