AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda kalmak

Kahve falında bulanık suda kalmak

Kahve falında bulanık suda kalmak kötü sözler duylacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulur.

Kahve falında bulanık suda kalmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz hakkındaki görüşleriniz netleşebilir.Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Kahve falında bulanık suda kalmak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık suda yüzmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık suda insan görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda yıkanmak yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suda ölmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık suda abdest almak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir