AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini bulanık suda görmek

Kahve falında kendini bulanık suda görmek

Kahve falında kendini bulanık suda görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevindirici haberler alınacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kısmetlerinin kapanacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini bulanık suda gördüyseniz:

  • Atak olmalısınız.

Kahve falında bulanık suda boğulduğunu görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda timsah görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık suda kaybolmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, vaaz ve nasihate tabir olunur.

Kahve falında bulanık suda balık yakalamak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda yüzdüğünü görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suda batmak zengin olunacağına, geçim derdinden kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir