AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak suda balık yakalamak

Kahve falında berrak suda balık yakalamak

Kahve falında berrak suda balık yakalamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, mal edineceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak suda balık yakalamak gördüyseniz:

  • Parasal konularda sizi yönlendiren, ya da yapacağınız bir yatırımda size yardımcı olan kişinin azizliğine uğrayıp, büyük bir zarara uğrayabilirsiniz.

Kahve falında berrak suda balık yakalamak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, işe giren herkesin kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında berrak suda balık görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık suda balık yakalamak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında suda balık yakalamak onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, hastalıklarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında temiz suda balık yakalamak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu suda balık yakalamak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suda yürümek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında berrak suda abdest almak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir