AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda balık yakalamak

Kahve falında suda balık yakalamak

Kahve falında suda balık yakalamak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine yorulur.

Kahve falında suda balık yakalamak gördüyseniz:

  • İşinizi, kariyerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda alışılmadık yerlerden gelen şanslar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Kahve falında bulanık suda balık yakalamak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berrak suda balık yakalamak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, geleceğine bakacağına yorulur.

Kahve falında temiz suda balık yakalamak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu suda balık yakalamak haneye dertlerin gireceğine , kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında suda balık yakalamak garanti olacak makama oturacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında suda ördek yakalamak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, aldığı borçların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda yılan yakalamak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yayın balığı yakalamak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir