AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel suyu görmek

Kahve falında sel suyu görmek

Kahve falında sel suyu görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sel suyu gördüyseniz:

  • Hemen karar vermemekte haklısınız.

Kahve falında sel suyundan geçmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, iç sıkıntınızın azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak sel suyu görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında sel suyu görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık su sel görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kazancın gittikçe azalacağına alamet eder.

Kahve falında su ve sel görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına alamet eder.

Kahve falında sel suyundan kurtulmak istediği oranda da eğleneceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sel gibi su görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında sel suyuna girmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir