AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde yürüdüğünü görmek

Kahve falında suyun içinde yürüdüğünü görmek

Kahve falında suyun içinde yürüdüğünü görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çalışmalarının beğenileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, küslerin barışacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Esnek olmayı başarmanız gerekiyor.

Kahve falında akan suyun içinde yürümek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında berrak su içinde yürümek canının sıkılacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde yürümek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berrak suyun içinde yürümek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinden yürümek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık su içinde yürümek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında sular içinde yürümek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında suların içinde yürümek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, şerefe ve izzete yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir