AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde balıklar görmek

Kahve falında suyun içinde balıklar görmek

Kahve falında suyun içinde balıklar görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde balıklar gördüyseniz:

  • Olayların içine girmemeli, seyirci kalmalısınız.

Kahve falında akan su içinde balık görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde canlı balık görmek başarısızlıklara düşeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde büyük balık görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde yılan balığı görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında berrak suyun içinde balık görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde balıklar görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz suyun içinde balık görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde balık tutmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir