AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suyla banyo yapmak

Kahve falında bulanık suyla banyo yapmak

Kahve falında bulanık suyla banyo yapmak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık suyla banyo yapmak gördüyseniz:

  • Bazı olay veya düzenlemelerin asla değişmeyeceğini veya bazı şeyleri bir araya gelemeyeceğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında bulanık suyla banyo yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suyla banyo yapmak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla banyo yapmak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında temiz suyla banyo yapmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suyla banyo yapmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ılık suyla banyo yapmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bulanık su görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir