AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık su yüzmek

Kahve falında bulanık su yüzmek

Kahve falında bulanık su yüzmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık su yüzmek gördüyseniz:

  • Mistik olaylar ilginizi çekmeye başlayabilir.

Kahve falında bulanık su yüzmek arif kimselerden sayılacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık sularda yüzmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet eder.

Kahve falında bulanık nehirde yüzmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında bulanık suda yüzmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık havuzda yüzmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bulanık derede yüzmek kazancının günden güne azalacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine delalettir.

Kahve falında bulanık denizde yüzdüğünü görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına yorulur.

Kahve falında bulanık havuzda yüzdüğünü görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir