AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyu bulanık görmek

Kahve falında suyu bulanık görmek

Kahve falında suyu bulanık görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında suyu bulanık gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zamanda çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bulanık su içtiğini görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık su aktığını görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık suyla banyo yapmak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bulanık suya girmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık kirli su görmek pişman olacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalı bulanık su görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık sularda yüzmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık su birikintisi görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir