AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok bulanık su görmek

Kahve falında çok bulanık su görmek

Kahve falında çok bulanık su görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, maddi zararın büyük olacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, işlerinin başarılı olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine alamet eder.

Kahve falında çok bulanık su gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir, bir yere davet edilebilirsiniz.

Kahve falında bulanık suyun aktığını görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil bulanık su görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, kısmetin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan bulanık su görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suyla abdest almak Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına işaret eder.

Kahve falında evde bulanık su görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, yoksulluğa tabir olunur.

Kahve falında bulanık su içinde balık görmek hayır vereceğine, onun her zaman başında olacağına rivayet eder.

Kahve falında su bulanık görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suya düştüğünü görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir