AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek yemek toplamak

Kahve falında çilek yemek toplamak

Kahve falında çilek yemek toplamak neredeyse kahrolacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, başarılı bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında çilek yemek toplamak gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda detaycı olmak olası yanlışların önüne geçebilir.

Kahve falında çilek toplamak ve yemek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek yemek toplamak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, şansının ve bahtının döneceğine tabir olunur.

Kahve falında çilek bahçesinden çilek toplamak çok büyük mutluluklar duyulacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı çilek toplamak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalından çilek toplamak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan çilek toplamak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında altın çilek toplamak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında bahçeden çilek toplamak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir