AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suya düşmek

Kahve falında bulanık suya düşmek

Kahve falında bulanık suya düşmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, yenisinin başlayacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suya düşmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı uygulamanıza veya isteklerinizi gerçekleştirmenize olanak tanıyabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bulanık suyun içine düşmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında bulanık suya düşmek bir bebek sahibi olacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bulanık nehre düşmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık dereye düşmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık denize düşmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık göle düşmek moralinin her zaman yerinde olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz suyunu bulanık görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık su aktığını görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir